Naš tim

Rukovodstvo tima vodi računa o saglasnosti između postavljenih ciljeva i njihovog ostvarenja.Interno, svaki saradnik se maksimalno zalaže da se postavljeno ispuni i da tome, što je moguće više, sam doprinose. Različitost mišljenja, ideja, karaktera i pozitivnih navika se poštuje, što  (kroz unutrašnje diskusije) često dovodi do boljih, konstruktivnih i racionalnih rešenja.

U laboratoriji deo saradnika govori ili se služi stranim jezikom, tako da se raspolaže velikim brojem prevoda važne literature (naš tim zajedno koristi sledeće jezike: engleski, nemački, francuski, “švicer-dutsch”, ograničeno italijanski). Sastav tima, pored visoke profesionalnosti je i veoma polivalentan.Naš visoko kvalifikovan personal

ImageNaš tim okuplja visoko kvalifikovane stručnjake i specijaliste, profesionalce sa dužim iskustvom u domenu njihove delatnosti ili ekspertize.

Detaljnije...
 
Obrazovanje i iskustvo

ImagePored završenih: fakulteta, specijalnosti, post-doktorskih studija, rad u renomiranim institucijama (domaćim i inostranim) i učestvovanje u značajnim naučno-istraživačkim projektima.

Detaljnije...