Uvod [Home] arrow O Nama
O nama

Medicinsko-biohemijska laboratorija "INTER-LIGHT" je osnovana 1993 godine u Beogradu i od početka sa polivalentnim programom kliničkih analiza koje su prevazilazile okvir kliničke hemije, upravo obuhvatao ono što je nekoliko godina kasnije proglašeno laboratorijskom medicinom.

Detaljnije...
 
Naš profesionalizam

Naš profesionalizamMi smo profesionalci, učestvujemo u radu važnih internacionalnih sekcija: preanalitike, edukacije kadrova. Saradujemo sa kolegama u zemlji i inostranstvu, kao i na domaćim i stranim simpozijumima i kongresima.

Detaljnije...
 
Šta mi radimo ?

Image Pratimo najnovija dostignuća i primenjujemo ista u svakodnevnoj praksi. Upoznajemo korisnike naših usluga sa savremenim dostignućima i značaju njihove primene.

Detaljnije...
 
Šta mi želimo ?

ImageLaboratorija želi da bude pouzdan, medicinski kompetentan partner, dostojan poverenja i stimulator za međusobne inovacije u novim dimenzijama kliničke dijagnostike i neposredne primene najnovijih naučnih saznanja.

Detaljnije...
 
Naša vizija – Čemu mi težimo ?

Doktori i klinike Pod imenom “INTER-LIGHT, danas se podrazumeva: polivalentni dijagnostički program, poznati visoki kvalitet rada, razborit izbor inovacija (uvek među prvima)) i profesionalne  laboratorijske usluge. Oslanjajući se na najmoderniju logistiku i stalni razvoj laboratorijske medicine, produžavamo da ih budno pratimo, ali i da koristimo moderne socijalne i profesionalne opcije i učešće u integriranoj zdravstvenoj zaštiti.

Detaljnije...
 
Naš visoko kvalifikovan personal

ImageNaš tim okuplja visoko kvalifikovane stručnjake i specijaliste, profesionalce sa dužim iskustvom u domenu njihove delatnosti ili ekspertize.

Detaljnije...
 
Obrazovanje i iskustvo

ImagePored završenih: fakulteta, specijalnosti, post-doktorskih studija, rad u renomiranim institucijama (domaćim i inostranim) i učestvovanje u značajnim naučno-istraživačkim projektima.

Detaljnije...

 
Naša oprema

AnalyzerOpremanje naše laboratorije je kontinualni proces koji se dopunjava ili zamenjuje prema zahtevima i razvoju savremene metodologije i ispunjava najstrožije kliničke kriterijume.

Detaljnije...
 
Naša snaga

ImageMi smo jaki...

Znamo obaveze prema svojim partnerima ! Razumemo Vaše potrebe, pažljivo ih proučavamo i svaku analiziramo individualno, trudimo se da ispunimo Vaše vizije, poštujući poverljivost Vaših informacija. Uspostavljanje odnosa zasnovanih na jasnoći i uzajamnim: poverenju i konstruktivnim komunikacijama.

Detaljnije...
 
Izbor naših usluga

ImageNaše usluge  pružamo svima koji nam se  obrate: pacijentima, lekarima, zdravstvenim radnicima, zdravstvenim Ustanovama. One mogu da budu laboratorijske, informativne (pripreme za uzimanje krvi, i dr.), savetodavne, …

Detaljnije...
 
Gde se nalazimo

KartaMi se nalazimo u samom centru grada ispod crkve S. Marka i ispod zgrade Televizije (RTS)
upravo preko puta Palilulske pijace.

 

Detaljnije...