Uvod [Home] arrow O Nama arrow Šta mi radimo ?
Šta mi radimo ?

Image Pratimo najnovija dostignuća i primenjujemo ista u svakodnevnoj praksi. Upoznajemo korisnike naših usluga sa savremenim dostignućima i značaju njihove primene.

Održavanje kvaliteta rada

(uz konstantnu kontrolu istog) prema GLP zahtevima, GLP = Good Laboratory Praxis).

Inovacije

Praćenje najnovijih dostignuća i primena istih u svakodnevnoj praksi i mogućoj realizaciji ekonomski pristupačnih troškova.

Učestvujemo u najvažnijim aktivnostima internacionalnih udruženja i pratimo odgovarajuće propise i literaturu. Aktivno radimo na primeni najnovijih međunarodnih preporuka i domaćih propisa.

Informacije

Upoznavanje korisnika naših usluga sa savremenim dostignućima i značaju njihove primene; o naporima koji se čine za ranu dijagnostiku koji otvaraju nadu za blagovremeno izlečenje ili sprečavanje bolesti (naš “Forum”, dopunske informacije o pojedinim učestalim zdravstvenim problemima; faktorima rizika, dijabetesu, lipidemiji, gojaznosti, prostati, tireoideji, itd.); aktuelnosti za medicinsku praksu; i dr.

Servis

Korisnici naših usluga su lekari i njihovi pacijenti kojima pored našeg rada pripada naša kompetencija, ljubaznost i pažnja našeg tima, efikasnost rada, razumna brzina izdavanja rezultata (nikako na račun kvaliteta), jer se zna šta je i kad je neophodna urgentna analiza i šta dozvoljava pojedini prirodni specifični tok procesa za svaku analizu. Tome pripada i:

Naša puna stručna i profesionalna odgovornost

Struktura, kultura, integritet: naš visoko kvalifikovani i motivisani tim, čiji se rad odvija u otvorenoj i kolegijalnoj transparentnoj atmosferi interno, želi to da prenese i eksterno  kao važan element ozbiljnog partnerstva.

Postojanost

Stalna težnja za poboljšanjem ekonomičnosti, standardizovana stabilnost procesa u interesu pacijenata i socijalne zdravstene zaštite (kao nosioca troškova) i racionalne štednje korišćenja
raspoloživih izvora, su izazov za svakog člana našeg tima.

 
< Prethodno   Sledeće >